Bækkenets Magi

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.
Ordreoversigt
Bækkenets Magi Online Kursus

Bækkenets Magi

 

Bækkenets Magi

21 Dages Online Forløb for kvinder


Gennem daglige øvelser(på video) der har varighed på ca. 15 min., manifesterer du en ny bevidsthed og åbner for glemte evner.


Opdag Bækkenets Magi

Oplev portalen til kraft, nydelse, selvværd, sjælsvibration, åndelige evner, selv-bevidsthed, selv-kærlighed, power, energi, samhørighed, kærlighed, omsorg, frihed til at være dig og styrke til at være synlig i verden.

 

Du møder den modstand, som skaber smerte og manglende kontakt til din værdi, power, sjæls bevidsthed og lukket ned for åndelige evner.

  

Tag DIG SELV tilbage dybere end nogensinde før ❤

 
Forløbet opstod i 2017 gennem min egen trang til at åbne dybere for mit bækkens magi.
Jeg filmede alle mine egne øvelser, til dig, hvor jeg gennem handling træder ind i en NY bevidsthed, slipper gamle stivheder, overbevisninger, traumer og lukketheder i mit system.

Gennem forløbet opstår en ny bevidsthed, fordi du møder den modstand der har begrænset dig og holdt dig i en spændetrøje som kvinde.
Gennem øvelserne her får du en større forståelse af din egen kærlighed, skønhed, storhed, nydelse, glæde, succes, selvværd og power.

Du opdager dine feminine superpowers. De evner du ikke lærer om ellers fordi de ikke normalt er tilgængelige eller anderkendt som kraftfulde og livsvigtige, i vores mere maskulint opbyggede samfund.


 
 
Oplev DYB TILGIVELSE af den du hele tiden har været, men havde glemt

 

Konkrete øvelser der forbinder dig med din livmoder og bækken, åbner til styrken i dig selv også som introvert og sensitiv.
Det går DYBT!!!

 
Jeg anbefaler at du har gennemført “Awakening Dance” eller "Bebo din krop", men du kan også bare have arbejdet dybt med kroppen på andre måder og være klar til at tage det skridt, hvor du ændrer din virkelighed helt konkret.



¨
DKK 1.800
Samlet beløb DKK 1.800

Betalingsmetode

Betaling vil ske med Netbank overførsel. Vi giver instruktioner, når du har gennemført dit køb.

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.